Biljet telmachines

1-6 van 6
Bank note counters

Geld telmachines voor bankbiljetten kopen

Een geldloket behoort tot de basisuitrusting van elke onderneming die met contant geld werkt. Het tellen en controleren van bankbiljetten wordt van hen overgenomen door bankbiljettelmachines. Voor muntgeld hebben we aparte muntentellers.

Een bankbiljettenteller telt elk bankbiljet snel en betrouwbaar en sorteert ze ook. Door praktische functies zoals een optelfunctie wordt de uiteindelijke som van de getelde bankbiljetten weergegeven. Zonder dat u of uw personeel tijd hoeven te besteden. Zo bespaart u niet alleen veel tijd, maar ook geld.

Capaciteit en telsnelheid zijn de belangrijkste factoren voor telmachines

Let bij de aankoop op de telsnelheid en de opnamecapaciteit van de bankbiljettenteller. Onze goedkoopste bankbiljettelmachines halen een gemiddelde telsnelheid van 1.000 bankbiljetten per minuut. Met onze duurdere tellers loopt deze waarde op tot 1.500 bankbiljetten per minuut. De opvangcapaciteit wordt de trechtercapaciteit genoemd. Hier is de laagste waarde voor onze laagst geprijsde bankbiljettelmachines 200 bankbiljetten. Voor de professionele bankbiljettelmachines bedraagt de hoppercapaciteit 300 bankbiljetten.

De meeste bankbiljettelmachines kunnen alle valuta tellen die UV- en MG-kenmerken hebben. Dit zijn bijvoorbeeld de Euro, de Amerikaanse Dollar of ook het Britse Pond. Ook is een controle op vervalsingen inbegrepen, waarbij verschillende echtheidskenmerken van de bankbiljetten worden gecontroleerd. In ons assortiment vindt u ook aparte valsgelddetectors, maar deze tellen uw geld niet.