Geldkisten

1-24 van 93

Geldkistjes online kopen

Een geldkist is een praktische en veilige plaats om contant geld op te bergen. Het is in feite een kleine metalen koffer, die binnenin is voorzien van één of meer insteekvakken. Daarin kunnen zowel documenten als munten en biljetten worden gesorteerd. Kassaboxen worden vaak gebruikt op plaatsen waar geen professioneel kassasysteem aanwezig is of waar dat niet nodig is. Dit zijn bijvoorbeeld: culturele evenementen, markten, vlooienmarkten, clubs, scholen en als kassa's in kantoren. Kleinere modellen met een muntsleuf in het metalen deksel kunnen ook als geldkistje worden gebruikt.

Geldkistjes in hun klassieke uitvoering hebben een muntinworp, deze is vaak van plastic en is bij normaal gebruik vrijwel onverwoestbaar. Deze muntenbak biedt, afhankelijk van de grootte van de geldkist, 5-8 vakjes voor het sorteren van munten. Onderaan is er meestal een groot biljettenvak of documentenvak.

Bijzonder praktisch zijn geldkisten die voorzien zijn van een telbord, zodat het contante geld niet alleen veilig kan worden opgeslagen en vervoerd, maar ook al kan worden geteld. Het slot van de geldkistjes is een eenvoudig cilinderslot, dat onbevoegden de toegang tot uw geld ontzegt. Wij hebben geldkistjes in verschillende maten, van grote geldkistjes tot kleine geldkistjes. Wij hebben ook een ruime keuze uit de meest populaire modellen qua kleuren.