Geldlades

1-24 van 25
Cash drawers

Kassalades / Geldlades kopen goedkoop online

Een kassalade vervult het doel van het opslaan van contant geld in combinatie met een POS-systeem. Munten en bankbiljetten kunnen veilig worden opgeborgen in hun respectieve compartimenten. Wij bieden verschillende geldlades met eenvoudige mechanische sloten of elektronische vergrendelingsmechanismen.

Kassalades worden vooral gebruikt in de detailhandel, de gastronomie, maar ook in kantoren met veel contante transacties. Bij de keuze van een geschikte kassalade moet u letten op de grootte en het aantal afzonderlijke vakken voor muntstukken of bankbiljetten. Hoe beter het geld gesorteerd is, hoe sneller de kassa loopt.

Elektronische kassalades zijn verbonden met het kassasysteem en gaan automatisch open nadat de kassabon is afgedrukt of wanneer een functietoets wordt geactiveerd. In geval van nood zijn de kassalades uiteraard voorzien van een noodopener.

Mechanische kassalades kunnen gewoonlijk worden geopend door licht op de voorzijde te drukken. Voor de veiligheid kunnen ze worden afgesloten met een cilinderslot. Zij hebben het voordeel dat de kassalades ook zonder elektriciteit kunnen worden geopend. Zo kan bij voorbeeld bij stroomuitval het werk op het verkooppunt zonder verdere omhaal worden voortgezet.

Let op de verschillende afmetingen van onze kassalades, deze staan aangegeven op de respectievelijke productpagina's.