Horeca-portefeuilles

1-24 van 36
Horeca wallets

Gastro portefeuilles / kelner portemonnees online kopen

Een kelner portefeuille is geen normale portefeuille. In het dagelijkse leven in de horeca is de portemonnee een belangrijk instrument. Het moet de ober voldoende ruimte bieden om de biljetten en munten op te bergen, zodat hij altijd voldoende wisselgeld bij de hand heeft. In plaats van vakjes voor krediet- en bankkaarten heeft een oberportemonnee verschillende vakjes voor bankbiljetten, zodat elke coupure (biljetten van 5, 10, 20, 50 en 100 euro) afzonderlijk kan worden opgeborgen.

De portemonnee van een ober heeft daarom vaak meerdere vakjes om biljetten en munten goed gesorteerd klaar te leggen, wat tijd bespaart bij het pinnen en het teruggeven van wisselgeld. Sommige vakken kunnen ook met een rits worden gesloten.

Een ander punt dat hospitality portefeuilles onderscheidt van normale portefeuilles zijn de bevestigingsmogelijkheden. Dankzij een holster, een kelnerbuidel, een houder of een ketting kan deze speciale portefeuille aan een broek, een riem of een schort worden bevestigd. Bovendien worden portefeuilles voor de horeca veel robuuster gemaakt, omdat ze vele malen vaker worden gebruikt.

Sommige modellen hebben ook de volgende kenmerken:

  • Groot, volledig te openen vak voor contant geld, zodat u gemakkelijk kleingeld kunt tellen.
  • Veilige sluiting, zodat de portemonnee van de ober niet per ongeluk opengaat.
  • Bijzonder praktisch: een houder voor een balpen.
  • Klassiek ontwerp: Zwart of bruin leder.